www.ofertapune.net Asistent Administrativ | PunaIme

Asistent Administrativ

Kompania

Comania

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-01-2024

Data e perfundimit

28-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

COMANIA, kerkon nje person te pergjegjshem dhe besnik per pune te perhershme.

Karakteristikat personale:

 • Aftësi për të punuar në grup, paraqitje përfaqësuese, dinamik, besim dhe person i organizuar.
 • Komunikim i mirë
 • Person kreativ dhe besnik

Aftesi profesionale:

 • Njohurja e gjuhës Angleze është primare.
 • Njohja e gjuhës serbe ose bullgare do të konsiderohet gjithashtu përparësi
 •  Aftësi kompjuterike dhe interneti
 • Person i komunikueshëm, besnik me motivim personal
 • Aftësi për të punuar me qarkullim

Përgjegjësitë:

 • Të përgatisë raporte mujore për menaxherin
 • Njohuri të shkëlqyera të produkteve dhe prezantimit të tyre
 • Kontrolli dhe përgatitja e porosive

Ne ofrojmë:

 • Punësimi korrekt dhe i këndshëm
 • Kontrata e përhershme
 • Përparim i madh dhe i rregullt

Lokacioni: Prishtinë

Nuk do të shqyrtojmë kandidatët që nuk do të dërgojnë CV. (Imazhi i kandidatit në CV kërkohet) Posta e aplikimit: [email protected]