www.ofertapune.net Arkitekte | PunaIme

Arkitekte

Kompania

Paradiso

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Paradiso është kompani që merret me përpunimin e granitit, mermerit,kuarcit,travertinës,të

gjitha llojeve të gurëve natyral, artificial dhe keramikës me lokacion në Lipjan.

Paradiso shpallë konkurs në ketë pozitë;

 • (1) Arkitekte

KUALIFIKIMET: 

 • Të jetë arkitekte – e diplomuar;
 • Mosha e kërkuar 25 – 40 vjeç;
 • Të ketë minimum 2 vjet përvojë pune;
 • Të jetë komunikative dhe fleksibile;
 • Të ketë njohuri të mira të programeve Autocad – Archicad, 3D studio max – Rhino;
 • Përshtatje në punë ekipore;
 • Aftësi të mira të interpretimit, e fokusuar dhe orientuar ndaj klientit;
 • Të njoh Gjuhën Angleze;
 • Të ketë patentën e shoferit B;

PËRGJEGJËSITË: 

 • Shitje dhe propozime të ndryshme të produkteve;
 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë;
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren;
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike;
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara;
 • Detyra të tjera të ndërlidhura me pozitën e punës;

Çdo informatë tjetër e derguar si Letër motivuese, referenca, apo çertifikata të trajnimeve do të merret parasysh. 
Aplikimi: Bëhet në formë elektronike në [email protected]
Konkursi është I hapur nga data 21.05.2024 – 21.06.2024