www.ofertapune.net Arkitekte | PunaIme

Arkitekte

Kompania

Paradiso

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Paradiso është kompani që merret me përpunimin e granitit, mermerit,kuarcit,travertinës,të

gjitha llojeve të gurëve natyral, artificial dhe keramikës me lokacion në Lipjan.

Paradiso shpall konkurs në ketë pozitë;

(1) Arkitekte

KUALIFIKIMET: 

 • Të jetë arkitekte – e diplomuar. 
 • Mosha e kërkuar 22 – 35 vjeç. 
 • Të ketë minimum 1 vjet përvojë pune. 
 • Të jetë komunikative dhe fleksibile. 
 • Të ketë njohuri të mira të programeve Autocad – Archicad, 3D studio max-Rhino 
 • Përshtatje në punë ekipore. 
 • Aftësi të mira të interpretimit, e fokusuar dhe orientuar ndaj klientit. 
 • Të njoh Gjuhën Angleze. 
 • Të ketë patentën e shoferit B.

PËRGJEGJËSITË: 

 • Shitje dhe propozime të ndryshme të produkteve. 
 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i proceseve të prodhimit në punëtori. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren. 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike.
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara. 

Aplikimi: Bëhet në formë elektronike në [email protected]
Konkursi është I hapur nga data 25.11.2022 – 25.12.2022

Apliko këtu