www.ofertapune.net Arkitekt/e, Recepsionist/e, Mirëmbajtëse | PunaIme

Arkitekt/e, Recepsionist/e, Mirëmbajtëse

Kompania

BINNI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

05-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania BINNI

Lokacioni: Prishtine 

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

  • Arkitekt/Arkitekte 
  • Recepcionist/Recepcioniste 
  • Mirëmbajtëse

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë ne pune.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi përmes butonit “Apliko Këtu” ose  në: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?