www.ofertapune.net Arkitekt/e / Dizajner/e (2), Shitës Ambulantiv (2), Shitës/e në Showroom (2), Mirëmbajtës në Fabrikë, Mirëmbajtëse në Showroom | PunaIme

Arkitekt/e / Dizajner/e (2), Shitës Ambulantiv (2), Shitës/e në Showroom (2), Mirëmbajtës në Fabrikë, Mirëmbajtëse në Showroom

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-02-2023

Data e perfundimit

30-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Di Casa Home Design hap konkurs për këto pozita:

2X Arkitekt/e / Dizajner/e – Showroom
2X Ambullantiv
2X Shitës/e – Showroom
1X Mirëmbajtës  – Fabrikë
1X Mirëmbajtëse  – Showroom

2X Arkitekt/e / Dizajner/e – Showroom
Detyrat: 

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
 • Njohuri të softwereve (Archicad, AutoCAD) dhe njohuri të mira të MS-Office
 • Përvojë në interior
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve të projektimit
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
 • Administrim dhe koordinim i punëve

2X Ambullantiv
Detyrat:

 • Përvojë pune 1+ vite në fushën e prokurimit.
 • Njohuri të gjuhës Angleze dhe Turke.
 • Organizimi i blerjeve te mallrave tek furnitoret.
 • Përgjegjës për kordinimin e porosive për klientët dhe depon.
 • Organizimi i transporteve brenda dhe jasht vendit
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të programeve (MS-Office)

2X Shitës/e – Showroom
Detyrat:

 • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
 • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan

1X Mirëmbajtës  – Fabrikë
Detyrat:

 • Të jetë në gjendje për punë pastrimi
 • Të jetë energjik dhe punëtorë
 • Aftësi për të punuar në grup
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

1X Mirëmbajtëse  – Showroom
Detyrat:

 • Të jetë në gjendje për punë pastrimi
 • Të jetë energjike dhe punëtore
 • Aftësi për të punuar në grup
 • E vëmendshme për paisjet e kompanisë

Të gjithë të interesuarit mund te dergojne CV dhe dokumentet tjera në këtë e-mail: [email protected]
Për informata shtesë, ju lutem telefononi në numrin: +383 45 66 55 99