www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Tredim

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2024

Data e perfundimit

06-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

KONKURS

Pozicioni: Arkitekt/e

Kompania: Tredim 

Lokacioni: Prishtinë, Kalabria 

Pozicioni 1: Arkitekt/e 

Përshkrimi i Konkursit: 
Kompania Tredim, një lider në fushën e arkitekturës dhe dizajnit, është në kërkim të arkitektëve profesionistë për të bashkëpunuar në projekte të ndryshme. Ne jemi angazhuar në ofrimin e dizajneve të inovativë dhe cilësore dhe jemi të vendosur të zgjerojmë ekipin tonë me arkitektë të talentuar dhe të motivuar. 

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

  1. Zhvillimi i dizajneve arkitektonike të projekteve të ndryshme, duke përfshirë planifikimin, modelimin 3D dhe krijimin e vizualizimeve. 
  2. Përgatitja e dokumentacionit teknik dhe planifikimi i detajuar i projekteve në programe si Archicad, 3D Max, Autocad, dhe të tjera.
  3. Bashkëpunimi me ekipet e tjera për të siguruar që projektet të realizohen me sukses dhe në përputhje me standardet dhe kërkesat e klientëve.
  4. Përkushtimi për inovacionin dhe puna në një mjedis të ekuilibruar dhe sfidues.

Kualifikimet dhe Aftësitë: 

  1. Përvojë pune si arkitekt me njohuri të thellë të programeve arkitekturore si Archicad, 3D Max, Autocad, etj. 
  2. Aftësi të shkëlqyera në dizajnim, modelim 3D dhe vizualizime arkitektonike.
  3. Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.
  4. Njohuri të mira të procedurave arkitekturore dhe standardeve të industrisë.
  5. Diploma në Arkitekturë ose fushë të ngjashme. 

Orari i punes: 09:00 – 18:00 (orari i plotë) 

PAGESA: Modeli i pagesëështe i bazuar në pages fikse dhe  përqindje  

Si të Aplikoni: 

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë Cv në e tyre dhe një letër motivimi përmes butonit ‘Apliko Këtu ose në adresën tonë të emailit [email protected]

Ju lutemi të përfshini titullin e pozicionit në subjektin e emailit. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?