www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Palma Furniture

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

11-07-2024

Data e perfundimit

09-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Palma Furniture shpall konkurs per poziten:

Arkitekt/e

Kushtet:

  • Të jetë kreativ/e dhe i/e gatshëm/e të punoj në ekip;
  • Të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese;
  • Të ketë njohuri për softwear-ët e arkitekturës (archicad i domosdoshëm);
  • Përparësi kanë të diplomuarit dhe ata me përvoj pune.

Vendi i punes: Pejë

Te interesuarit mudn te aplikojne duke plotesuar aplikacionin ne fabriken e Palma ne Gjilan ose duke derguar CV-ne ne e-mail adresen: [email protected]
ose ne numrin e telefonit: +38349-480-236

Afati per aplikim: 11.07.2024 – 09.08.2024