www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Thaçi Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-07-2024

Data e perfundimit

04-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania Thaçi Group është në kërkim të një Arkitekti/e me përvojë për të bashkëpunuar në projektet e tona arkitektonike.
 
Lokacioni: Prishtinë
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  • Të kryej projektimin e ndërtimeve të reja dhe të rikonstruktimit.
  • Të bashkëpunojë me ekipin e projektit për të siguruar realizimin e suksesshëm të projekteve.
  • Të kujdeset për detajet arkitektonike dhe përputhshmërinë me standardet dhe ligjet përkatëse.
Kualifikimet dhe Aftësitë:
  • Diplomë universitare
  • Përvojë pune në fushën e arkitekturës
  • Aftësi të mira bashkëpunuese
  • Aftësi të përdorimit të softuerit arkitektonik (AutoCAD, Revit, Adobe Creative, Ms Office).
Për të aplikuar në pozitën e kërkuar, bashkangjit CV-në dhe Portfolion tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në këtë email: [email protected]
 
Kandidatët të cilët konsiderohen se kanë plotësuar kriteret e kërkuara ftohen në intervistë.
 
Afati i fundit për aplikim është  04 gusht 2024
 
Suksese!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?