www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Inno Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

06-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Fabika e mobiljeve Inno Home, shpallë konkurs për:

 • Arkitekt/e për fabrikë të prodhimit të mobiljeve

Detyrat dhe përgjegjesitë:

 • Aftësi të shkëlqyera për të kuptuar nevojat dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit.
 • Dizajnim të projekteve, produkteve sipas kërkesave të klienteve.
 • Aftesi te shkelqyera ne perdorim dhe njohje te programeve kompetente te Arkitektures
 • Matje të hapësirave në terren.
 • Kalkulim të masave dhe materialeve.
 • Pergaditje të propozimeve dhe ofertave për klientë.
 • Përgaditje teknike të projekteve për prodhim dhe montim.
 • Mbikqyrje të procesit të prodhimit dhe montimit të projekteve të realizuara.
 • Eksperience ne pune (e preferushme)

Ofrojmë:

 • Kushte  preferenciale te punes 
 • Ambient miqësor.
 • Kontrata pune sipas ligjeve në fuqi.
 • Shujte ditore 
 • Paisje dhe makineri moderne 

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose email-it: [email protected] , te perzgjedhurit do te kontaktohen permes email dhe telefonit.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?