www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Horeca

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-10-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania: Horeca L.L.C.

Vendi: Prishtinë

Pozita: Arkitekt/e

Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Të realizojë projektet për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klientit;
Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
Të mbaj përgjegjësi për të gjitha aspektet e projektimit dhe zhvillimit të projektit brenda afateve;
Të përcjellë projektet deri në realizimin përfundimtar tek klienti.

Kërkesat:

Njohuri të programeve për projektim, dizajnim (AutoCad, ArchiCad, etj.) dhe Microsoft Office;
Të ketë shkathtësi analitike dhe planifikuese;
Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
Aftësi për të punuar në grup;
Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme);
Të posedoj patent shofer (kategoria B, e domosdoshme).

Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?