Arkitekt/e

Kompania

GLS Architects

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

29-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania GLS architects SH.P.K shpallë konkurs 2 vende pune:

Pozita: Arkitekt/e

Vendi i punës: Rruga Rexhep Krasniqi, Emshir, Prishtinë,
Kohëzgjatja: E pakufizuar
Edukimi: min. Bachelor Arkitekturës
Përvoja: 2 vite +
Gjuhet: Shqip, Anglisht

Realizon aktivitetet ditore të planifikuara
Ben Vizualizime per Projekte
Vizatim planeve per Ndertimtari (me Detaije dhe plane sakta)
Detyrat tjera të përcaktuara nga menaxheri
Machbarkeitsstudien, 3D, Vorprojekt, Ausführungspläne
Të gjitha vizatimet behen me gjuhen gjermanisht, ne standart te larte per zviccer

Kualifikimet:

paraqitje profesionale
Diplome Universitare Bachelor ne Arkitektur
Pervoje te mire me ArchiCAD
Pune me Mac OS

Ju lutem nisni dokumentet me CV ne [email protected]

Apliko këtu