www.ofertapune.net Arkitekt | PunaIme

Arkitekt

Kompania

Peppermint L.L.C

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

18-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania: Peppermint LLC

Vendi: Prishtinë

Pozita: Arkitekt

Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të realizojë projektet për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klientit;
  • Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
  • Të marrë pësipër pergjegjësitë për të gjitha aspektet e projektimit dhe zhvillimit të projektit brenda afateve;
  • Të përcjellë projektet deri në realizimin përfundimtar tek klienti.

Kërkesat:

  • Njohuri të programeve për projektim, dizajnim (AutoCad, ArchiCad, etj.) dhe Microsoft Office;
  • Të ketë shkathtësi analitike dhe planifikuese;
  • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
  • Aftësi për të punuar në grup;
  • Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme);
  • Të posedoj patent shofer (kategoria B, e domosdoshme).

Dërgoni CV-në tuaj në email: [email protected]

 

 

Apliko këtu