www.ofertapune.net Arkitekt | PunaIme

Arkitekt

Kompania

Draw Up

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

20-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

DrawUp është nje kompani e re e dizajnit e specializuar në vizatimet e planeve me partner te standarteve te larta nga e gjithë Europa. DrawUp drejtohet nga profesionistë te nivelit te lartë me shumë eksperiencë në draftimin e dizajneve e cila udhëhiqet nga nje ekip divers me lidership te fuqishëm.

DrawUp po kërkon Arkitektë/dizajnerë të motivuar dhe të etur për zhvillim/mësim dhe përshtatje me aftesi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

Kualifikimet dhe kompetencat e kërkuara:

 • Të kete njohuri rreth ndertimtarisë.
 • Të kene njohuri ne gjuhën Angleze.
 • Të jetë i afte në perdorimin e: ArchiCad.
 • Qëndrueshmeri.
 • Të jenë të etur për të mësuar në vazhdimësi per rregulloret dhe ligjet internacionale të ndertimit.
 • Procesi i dizajnimit dhe vizatimit te bëhët me vullnet dhe kënaqesi.
 • Të kenë koncentrim dhe përqendrim.
 • Aftësi komunikuese dhe bashkëpunuese.

Cka ofrojmë ne:

 • Punë ne projekte/misione interesante të drejtuara nga kuadër i kualifikuar.
 • Zhvillim në aspektin profesional të nivelit internacional.
 • Munesi bashkëpunimi afatgjatë me vlersim të larte për mundin dhe performancën.
 • Njohuri të ndertimtarisë nga pikpamjet internacionale.
 • Mbikqyrje dhe bashkëpunim me kuader të kualifikuar nga shtetet lidere në lamine e arkitektures dhe ndertimtarise.
 • 5 dite punë ne javë.
 • Paisje ,programe dhe ambient pune modernë.
 • Nivel të larte professional ne procesin e punës.

Të interesuarit të aplikojnë në email: [email protected]