www.ofertapune.net Arkëtar (Prizren) | PunaIme

Arkëtar (Prizren)

Kompania

KAM Market

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

15-05-2024

Data e perfundimit

13-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose në email: [email protected]

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?