www.ofertapune.net Arkëtar (Lipjan) | PunaIme

Arkëtar (Lipjan)

Kompania

KAM Market

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

18-05-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim