www.ofertapune.net Arkëtar (Gjilan) | PunaIme

Arkëtar (Gjilan)

Kompania

KAM Market

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

11-06-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?