www.ofertapune.net Arkëtar/e (Viti, Prizren) | PunaIme

Arkëtar/e (Viti, Prizren)

Kompania

Kipper

Lokacioni

Prizren , Viti

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

07-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS 

Arkëtar/e ne rajonin:

 • Viti
 • Prizren

Me poshte gjeni specifikat e punes:

Arkëtar/e

Kualifikimet:

 • Shkollim I mesem
 • Pervoje pune ne sektorin/poziten e kerkuar
 • Njohuri te punes me kompjuter
 • Aftesi te mira komunikative dhe organizative

Pergjegjesite:

 • Regjistrim I artikujve ne arke
 • Mirembajtja e arkes sipas politikave dhe procedurave te kompanise
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat I klienteve
 • Renditja e artikujve ne rafte sipas procedurave te kompanise
 • Kujdesje per pasterine e shitores
 • Aftesi per pune ne ekip

Benefitet:

Paga mujore 390 euro + bonuse.

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?