www.ofertapune.net Arkëtar/e, Sektorist/e, Shitës/e Bakery dhe Delikatesë, Sektorist/e i/e Frutave dhe Perimeve | PunaIme

Arkëtar/e, Sektorist/e, Shitës/e Bakery dhe Delikatesë, Sektorist/e i/e Frutave dhe Perimeve

Kompania

SPAR Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-05-2024

Data e perfundimit

26-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

SPAR Kosova, licencuar nga SPAR ndërkombëtar, synon udhëheqjen në rrjetin e shitjes me pakicë në treg duke ofruar përvojën më të mirë të blerjes përmes përkushtimit në freski, përzgjedhje, cilësi dhe nivel të lartë të shërbimit të konsumatorëve.

Trajnimi dhe zhvillimi profesional i punonjësve, si dhe krijimi i një mjedisi pozitiv dhe etik i punës janë fokus primar për ne, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

  • Arkëtar/e
  • Sektorist/e
  • Shitës/e Bakery dhe Delikatesë
  • Sektorist/e i/e Frutave dhe Perimeve

Pozitat janë të hapura në Fushë Kosovë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në këtë link https://spar-kosova.com/jobs/ apo duke dërguar CV-në në e-mail adresën [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur deri më 28.06.2024