www.ofertapune.net Arkëtar/e (Gjilan) | PunaIme

Arkëtar/e (Gjilan)

Kompania

Kipper

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

24-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Arkëtar/e në rajonin:

 • Gjilan

Më poshtë gjeni specifikat e punës:

Arkëtar/e

Kualifikimet:

 • Shkollim i mesëm
 • Përvojë pune në sektorin/pozitën e kërkuar
 • Njohuri të punës me kompjuter
 • Aftesi të mira komunikative dhe organizative

Pergjegjësitë:

 • Regjistrim i artikujve në arkë
 • Mirëmbajtja e arkës sipas politikave dhe procedurave të kompanisë
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat i klientëve
 • Renditja e artikujve në rafte sipas procedurave të kompanisë
 • Kujdesje për pastërtinë e marketit
 • Aftësi për punë në ekip

Benefitet:

Paga mujore 390 euro + bonuse.

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?