www.ofertapune.net Arkëtar/e (Gjilan, Lipjan, Prishtinë) | PunaIme

Arkëtar/e (Gjilan, Lipjan, Prishtinë)

Kompania

Kipper

Lokacioni

Gjilan , Lipjan , Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kipper hap konkurs pune për:

 • Arkëtar/e

Lokacioni:

 • Gilan
 • Lipjan
 • Prishtine

Kualifikimet:

 • Shkollim I mesem
 • Pervoje pune ne sektorin/poziten e kerkuar
 • Njohuri te punes me kompjuter
 • Aftesi te mira komunikative dhe organizative

Pergjegjesite:

 • Regjistrim I artikujve ne arke
 • Mirembajtja e arkes sipas politikave dhe procedurave te kompanise
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat I klienteve
 • Renditja e artikujve ne rafte sipas procedurave te kompanise
 • Kujdesje per pasterine e shitores
 • Aftesi per pune ne ekip

Benefitet:

Paga mujore 390 euro + bonuse.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?