www.ofertapune.net Arkatare, Zëvendëse Arkatare, Sektoriste | PunaIme

Arkatare, Zëvendëse Arkatare, Sektoriste

Kompania

Arteg

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

28-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS  PUNE

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

 • 1- Arkatare
 • 2- Zv.Arkatare
 • 2 – Sektoriste

Kategoria : Arkatare dhe Zv.Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune në arkë
 • Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë
 • Të respektohet orari I punës
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

Kategoria : Sektoriste

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoj pune në sektor
 • Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave
 • Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]