www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli (Prishtinë) | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli (Prishtinë)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-09-2023

Data e perfundimit

30-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-prishtine/