www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku për aplikimhttps://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-prishtine/