www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e

Kompania

QTA - Arjeta Group

Lokacioni

Mitrovicë

Data e publikimit

16-05-2024

Data e perfundimit

26-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Arjeta Group SH.P.K për njësinë e saj QTAMitrovicë shpallë konkurs për këto vende të lira Pune:

  • Arkatare
  • Sektorist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Sektorist/e

Lokacioni i Punës, QTA Mitrovicë

  • Asiston konsumatorët gjatë blerjes, me kujdes përkushtim të madh,
  • Është përgjegjës për palimin e mallit dhe përcjelljen e afateve të skadencës për mallrat përkatëse,
  • Bashkëpunon dhe raporton në mënyrë të vazhdueshme me kolegun e tij/saj të punës në lidhje me procesin e punës.
  • Kujdeset për renditjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha produkteve në Market.

Kualifikimet e Kërkuara

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
  • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm.
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
  • Përkushtim dhe etik në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike (e-mail) [email protected] ose drejtpërdrejt  duke plotësuar aplikacionin në Njësinë tonë në Mitrovicë.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët, të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura, do të ftohen për intervistim

Konkursi do të jetë i hapur nga data 16 maj 2024 deri më 26 maj 2024.