www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e

Kompania

Arteg

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-08-2023

Data e perfundimit

04-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS  PUNE

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

1 Arkatare

2  Sektorist/e

 

Kategoria : Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvojë pune në arkë

2.Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë

3.Të respektohet orari I punës

4.Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës


Kategoria : Sektorist/e

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvojë pune në sektor

2.Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave

3.Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode

4.Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]