www.ofertapune.net Arkatar/e | PunaIme

Arkatar/e

Kompania

Mr. Bricolage

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mr.Bricolage ka plane të mëdha dhe ju mund të jeni pjesë e tyre!

Mr.Bricolage është një histori solidariteti dhe sipërmarrësish vizionarë dhe përpara popullarizimit të termit “Bëje vetë”, Shoqata Kombëtare e Promovuesve të Bëje Vetë (ANPF), e cila qe nga vitet e 80-ta u quajt Mr.Bricolage dhe u krijua nga 13 dyqane të pavarura harduerike në rajonin e Orléans, Francë. Fryma e sipërmarrjes është pjesë e ADN-së sonë dhe ka qenë suksesi ynë për më shumë se 50 vjet.

Sot, Grupi ynë është krenar që është rrjeti më i madh lokal i dyqaneve DIY në Francë, me një markë të fortë që shkëlqen në mbarë botën dhe më e fundit është Prishtina.

Ne do të jemi më se të lumtur t’ju mirëpresim në aventurën tonë më të re, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

Arkatar/e

Kriteret:

  • Preferohet përvoja paraprake për pozitat përkatëse
  • Aftësi për punë ekipore
  • Të jenë të përgjegjëshem dhe bashkëpunëtor
  • Të jenë të motivuar për zhvillim

Kushtet e punës:

  • Vend të sigurt pune.
  • Pagë konkuruese
  • Orar i favorshëm i punës
  • Mundësi zhvillimi brenda kompanisë

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën: [email protected]

Ose na kontaktoni në numrin e telefonit: 049 970 950