www.ofertapune.net Arkatare | PunaIme

Arkatare

Kompania

Monuni

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-01-2024

Data e perfundimit

31-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

MONUNI është në kërkim të një arkatare për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Kompania ofron zhvillim në karrierë, ambiente të mira të punës, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Pozita: Arkatare në barnatoren Veterinare & Bujqësore                           

Lokacioni: Prishtinë, Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Kraniqi, Nr.270

Orari: Orar i plotë 40 orë ( 5 ditë punë, 2 ditë pushim)

Konkursi i hapur deri : 31.01.2024

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • T’u ofrojë klientëve shërbim korrekt.
  • Të kryej të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe me kartela bankare
  • Bënë vendosjen e barkodeve në artikuj dhe në rafte vendos tiketat e përshkrimit artikujve, çmimet dhe flamujt e shteteve te origjinës
  • Regjistrimi i faturave të blerjes dhe shitjes
  • Përgjegjëse për saldon dhe paratë në arkë

Kualifikimet:

  • Së paku diploma e shkollës së mesme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët
  • Të punonjë në ekip
  • Njohja bazike e programeve kompjuterike.
  • Përvoja në lëmin e njëjtë ka përparësi

Të interesuarat mund të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: [email protected]

Vetëm kandidatet e përzgjedhura në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.