www.ofertapune.net Arkatare (2), Zv. Arkatare (2), Sektorist/e (6) | PunaIme

Arkatare (2), Zv. Arkatare (2), Sektorist/e (6)

Kompania

Arteg

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

07-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS  PUNE 

Arteg po hapet ne Albi Mall Gjilan – kërkon të rekrutojë kandidatë  në këto pozita :

 • 2- Arkatare 
 • 2- Zv.Arkatare
 • 4 – Sektoriste
 • 2- Sektorist 

Kategoria : Arkatare dhe Zv.Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune në arkë
 • Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë
 • Të respektohet orari I punës
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës 

Kategoria : Sektorist/e

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoj pune në sektor
 • Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave 
 • Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës 

Paga shumë e kenaqshme 

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]