www.ofertapune.net Arkatare (2) | PunaIme

Arkatare (2)

Kompania

AlbaPetrol Group

Lokacioni

Therandë

Data e publikimit

03-05-2024

Data e perfundimit

01-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Albapetrol Group Shpk, pika në Suharekë, së shpejti hap marketin e ri dhe kërkon:

Pozita: Arkatare (femra) – 2 vende të lira

Kushtet e punës:

  • Paga fillestare: 400€ (paguhet përmes bankës)
  • Orari i punës: Dy ndryshime të punës nga 7 orë  (paradite 07:00 – 14:00 dhe pasdite 14:00 – 21:00)
  • E diela pushim

Për informacion shtesë rreth kushteve të punës, ju lutemi kontaktoni në numrin +38348183183.

Ju faleminderit për interesimin tuaj për të punuar në Albapetrol Group Shpk.