www.ofertapune.net Arkatare (10), Sektorist/e (15) - Suharekë | PunaIme

Arkatare (10), Sektorist/e (15) – Suharekë

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Therandë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

30-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim