www.ofertapune.net Arkatare (10), Sektorist/e (15) - Prishtinë | PunaIme

Arkatare (10), Sektorist/e (15) – Prishtinë

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku per aplikim: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-prishtine/

 

 

 

Apliko këtu