Arkatar, Sektorist/e

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2022

Data e perfundimit

16-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim