www.ofertapune.net Arkatar/e, Shitës/e | PunaIme

Arkatar/e, Shitës/e

Kompania

Aztech Electronics

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

29-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e teknikës & elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës përmes dyqaneve të specializuara. Me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL kompania AZTECH shpall konkurs – vende të lira pune për pozitat:  

 • Arkatar/e,
 • Shitës/e

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
 • Preferohet përvojë pune relevante
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]

Afati për aplikim deri me datë: 31.03.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.