www.ofertapune.net Arkatar/e, Sektorist/e (Kamenicë) | PunaIme

Arkatar/e, Sektorist/e (Kamenicë)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Dardanë

Data e publikimit

25-07-2023

Data e perfundimit

27-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim