www.ofertapune.net Arkatar/e (Prishtinë) | PunaIme

Arkatar/e (Prishtinë)

Kompania

KAM Market

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?