www.ofertapune.net Arkatar/e, Kamarier/e, Shitës Ambulativ | PunaIme

Arkatar/e, Kamarier/e, Shitës Ambulativ

Kompania

Trosha

Lokacioni

Pejë , Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

12-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

TROSHA SH.P.K., është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Prishtinë dhe Pejë. Ne po kërkojmë:

 1. Trosha në “Pejton”:                ARKATAR/E (x1)
 2. Trosha afër “Kinema ABC”:  KAMARIER/E (x1)

ARKATAR/E  (x1)

3.Pejë:                                      SHITËS AMBULANTIV (x1)

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • Për pozitën Shitës ambulantiv, të posedoj patent shofer kategoria B.
 • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofrojmë ne:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura..
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

 

Si të aplikohet:

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mail adresën [email protected] duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të dërgojnë CV-të në letër, në njërën nga pikat tona në Prishtinë.

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin +383 45 88 22 66.

Afati i fundit për aplikim është data 7 korrik 2024, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

TROSHA SH.P.K. ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?