www.ofertapune.net Arkatar/e (5), Sektorist/e (10), Shitës/Depoist (4) | PunaIme

Arkatar/e (5), Sektorist/e (10), Shitës/Depoist (4)

Kompania

Albi Shopping

Lokacioni

Lipjan , Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim