www.ofertapune.net Arkatar/e (3), Ndihmës/e (5), Kamarier/e | PunaIme

Arkatar/e (3), Ndihmës/e (5), Kamarier/e

Kompania

Trosha

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

TROSHA SH.P.K., është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Prishtinë. Ne po kërkojmë:

 

I.Trosha në “Prishina Mall”:              ARKATAR/E (x1)

                                                              NDIHMËS/E (x3)

 

II. Trosha afër “Kinema ABC”:             ARKATAR/E  (x2)

                                                                 NDIHMËS/E  (x2)

                                                                 KAMARIER/E (x1)

                                                                                  

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofrojmë ne:

  • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
  • Ambient profesional dhe motivues.
  • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
  • Mundësi të përparimit në karrierë.

Si të aplikohet:

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën [email protected] duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të dërgojnë CV-të në letër, në njërën nga pikat tona në Prishtinë.

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin +383 45 88 22 66.

Afati i fundit për aplikim është data 24 mars 2023, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

TROSHA SH.P.K. ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.