www.ofertapune.net Arkatar/e (10), Sektorist/e (12), Shitës / Depoist (6) (Prishtinë) | PunaIme

Arkatar/e (10), Sektorist/e (12), Shitës / Depoist (6) (Prishtinë)

Kompania

Albi Shopping

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]