www.ofertapune.net Anëtar Ekipi për Prishtina Mall dhe Çagllavicë | PunaIme

Anëtar Ekipi për Prishtina Mall dhe Çagllavicë

Kompania

Burger King

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

18-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

[email protected]