www.ofertapune.net Anëtar Ekipe (4), Dërgues të Porosive (Delivery Guy) (2) | PunaIme

Anëtar Ekipe (4), Dërgues të Porosive (Delivery Guy) (2)

Kompania

Chop Sandwich

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

30-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Bëhu pjesë e shtëpis së sandwich-ëve më të mirë në planet. Më posht i keni të listuara përparesit, por jo domosdoshmërisht — sepse ne mësojmë dhe rritemi së bashku.

Chop Sandwich hap konkurs për:⠀
  • Anëtar Ekipe (4)
  • Dërgues të Porosive- Delivery Guy (2)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PËRFITIMET⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Pagë mbi mesatare⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Bakshishe dhe shtesa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Shujtë ditore⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Mundsi të lehta për ngritje në karrier⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PËRGJEGJËSIT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Përgaditja e sandwich-ëve sipas porosis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Mikpritja e musafirëve⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Marrja e porosiva dhe pagesave (me raste)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Marrja e porosive në telefon (me raste)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Mirëmbajtja e kuzhinës/ pastërtis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KUALIFIKIMET/ KËRKESAT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Përvoja e punës në restaurante është përparsi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Përvoja e punës në restaurante të shpejta është përparsi dhe me e madhe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Aftësi bazike kompjuterike⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Aftësi të mira komunikimi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— Dëshira për punë ekipore⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— I gatshëm për punë me tension⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DËRGO CV:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
[email protected]⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
apo në rrjetet tona sociale⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 
Viber: 
+38344991738⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ju lutem CV-së tuaj të i bashkangjitni foto
Apliko këtu