www.ofertapune.net Analist/e Kreditor/e | PunaIme

Analist/e Kreditor/e

Kompania

NOA Sha

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

MUNDËSI PUNËSIMI  

Pozita: ANALIST/E KREDITOR/E

Dega: Qyteza Pejton, Prishtinë. 

Institucioni Financiar NOA hap konkurs për mundësi punësimi në pozitën Analist Kreditor. 

Përgjegjësitë: 

 • Identifikimi i klientëve potencial për kredi përmes promovimit të ofertës kreditore;
 • Të mbledhë, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi-kërkuesin;
 • Të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; 
 • Të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat financiare; 
 • Të ndërtojë portfolion dhe bazën e klientëve; 
 • Të menaxhojë me sukses ciklin e pagesave mujore të kredive të aprovuara;
 • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë; 
 • Vlerëson risqet lidhur me aplikimin për kredi duke konsideruar karakterin e klientit, stabilitetin e biznesit, aspektet sezonale dhe tregun, si dhe informacionin në sektorin përkatës; 

Kualifikimet: 

 • Diplomë universitare, Fakulteti Ekonomik, apo te ngjajshme. 
 • Përvoja e punës në Institucionet Financiare është përparësi. 
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe prezantimit. 
 • Aftësi analitike dhe organizative. 
 • Shkathtësi komunikuese. 
 • Posedimi i patentë shoferit. 

Ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet tjera percjellese përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email: [email protected] brenda afatit kohor. 

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore për intervistë. 

Aplikimi mbetet i hapur deri me datën: 05/06/2024. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?