www.ofertapune.net Agronom/e | PunaIme

Agronom/e

Kompania

Boost Berries

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

05-05-2024

Data e perfundimit

03-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Boost Berries SHPK
  • Agronom/e
Kërkojmë Agronom/e për t’u bashkangjitur me ekipen e agronomëve aktual në asistim tek kultivimi i boronicës Amerikane.
Jemi Staf dinamik dhe të orientuar tek kultivimi dhe aplikimet e teknologjisë me theks siguria ushqimore sipas certifikatave. 
Orari i plotë: (5 ditë) 40 orë në javë
Paga neto: 520euro
Lokacioni:  Vitomiricë/Pejë
Kërkohet për të qenë pjesë e ekipeve tona:
  • Pasion
  • Energji 
  • Performance
  • Sinqeritet

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo përmes email-it: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?