www.ofertapune.net Agjentë Tregtarë | PunaIme

Agjentë Tregtarë

Kompania

Thermo Star Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

02-04-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Shitje

Kompania Austriake THERMO STAR kërkon të punësojë:

Agjentë Tregtarë

  • Me dhe pa përvojë pune!
  • Pagesa 600 € bazë + bonus.
  • Aplikantet çift do kenë avantazh!
  • Kusht i domosdoshëm veturë personale!
  • Kushte shumë të mira pune
  • Trajnime brenda & jashtë vendit

Na kontaktoni +383 46 399 999
+383 45 900 045