www.ofertapune.net Agjente të Shitjes | PunaIme

Agjente të Shitjes

Kompania

Pristine Original

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Part Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pristine Original, po kërkon Agjente të Shitjes të përgjegjshme dhe të motivuara për të bashkëpunuar në ekipin tonë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimi i produkteve për klientët
  • Sigurimi që kërkesat dhe shqetësimet e klientëve trajtohen me kujdes

Kërkesat e Pozitës:

  • Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negociimi.

Part Time/Gjysmë orari (4 orë)

Lokacioni: Prishtinë

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në +38349366443 (Viber/WhatsApp)