www.ofertapune.net Agjente për Turizëm | PunaIme

Agjente për Turizëm

Kompania

Agjensioni Turistik Aurora

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-05-2024

Data e perfundimit

06-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Agjensioni Turistik Aurora shpallë konkurs për pozitën:

  • Agjente për Turizëm

Obligative:

  • Të ketë njohuri në të shkruar dhe në të folur të gjuhës angleze,
  • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit,
  • Aftësi për të komunikuar me kolegët dhe konsumatorët në mënyre profesionale
  • Eksperiencë pune në agjensione turistike

Preferohet:
Të ketë njohuri në gjuhen Turke
Aplikacionet dergoni në:
[email protected]

+38345261483 viber dhe whatsapp
+38349886600 whatsapp

Lokacioni: Tek zona industriale (Klan Kosova)