www.ofertapune.net Agjente për Shërbime me Klientë | PunaIme

Agjente për Shërbime me Klientë

Kompania

Blendi Shop

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

29-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Blendi Shop shpallë konkurs pune për pozitën:

  • Punëtore për Shërbime të Ria-s dhe Ipko-s

Lokacioni: Drenas

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë njohuri fillestare në kompjuter.
  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në email-in: [email protected], përmes numrit kontaktues +38649285485

ose të lajmërohen tek Blendi Shop Drenas.