Agjente e Shitjes (Mitrovicë)

Kompania

Tafingo LLC

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Mitrovicë

Data e publikimit

05/07/2021

Data e perfundimit

01-08-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Tafingo LLC shpall konkurs në zyrën në Mitrovicë

Jemi në kërkim të kandidateve ambicioze për pozitën:

Agjente e Shitjes

Detyrat dhe Kualifikimet:

 • Të flet gjuhën Angleze
 • Fleksibile në punë pasi do të jetë kombinim zyre dhe punë në terren
 • Aftësi te mira kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit.
 • Veteiniciative dhe vullnet per te ushtruar detyren ne menyre profesionale
 • Kujdes ndaj detajeve dhe ke aftesi te mira organizative
 • Natyre miqesore dhe te pelqen te punosh ne ekip
 • Aftesi te qendrosh I qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile

Orari i Punës eshte nga ora 14:00 deri në 22:00 në qendër të Mitrovicës, 6 ditë në javë (e diela pushim)

Page konkuruese bazuar në aftësite e juaja komunikative + bonuse

 • Ambient modern pune, inspirues dhe garues
 • Trajnime për shitje, menaxhment dhe marketing
 • Mundësi avansimi në karrierë

Kandidate e interesuar duhet te dergojne CVn dhe nje foto tek email adresa info@tafingo.com

Apliko këtu