www.ofertapune.net Agjente e Shitjes (Albi Mall, 2), (Prishtina Mall, 2) | PunaIme

Agjente e Shitjes (Albi Mall, 2), (Prishtina Mall, 2)

Kompania

Skechers

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mercury Sports-Skechers shpall konkurs për 

  • Agjente e Shitjes ne dyqanin SKECHERS

2 Vende të lira në Albi Mall

2 Vende të lira në Prishtina Mall

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Mirëpret dhe shërben klientin;
  • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja produktive dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi, mirëbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
  • Aftësi per komunikim;

Orari i punës: 6 orë 30 minuta

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, apo përmes email-it: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?