www.ofertapune.net Agjente e Shitjes së Biletave (1) | PunaIme

Agjente e Shitjes së Biletave (1)

Kompania

Air Tiketa

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

23-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Airtiketa shpall konkurs për:

  • Agjente e shitjes së biletave në Airtiketa

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune e ngjashme;
  • Njohja e gjuhës Gjermane ose Angleze
  • Njohja e mirë e programeve kompjuterike

Si të aplikoni:

Duhet të regjistroheni në superpuna.rks-gov.net si punëkërkues dhe pastaj të aplikoni apo dërgojeni CV-në dhe dokumentet relavante në [email protected]
Linku: https://superpuna.rks-gov.net/job-seeker/job-post/agjente-e-shitjes-se-biletave

Lokacioni:

Rr.Hamzë Jashari, mbrapa objektit të KEDS-it në Ferizaj.
Përparësi kane ato të cilët kanë punuar në Agjensione Turistike.

Apliko këtu